De cirkel is rond

 


Behandelwijze

Praktijk De cirkel is rond is een praktijk voor energetische geneeswijzen. Dit houdt in dat ik uitga van het principe dat een mens bestaat uit een lichaam en een energielichaam (aura) daaromheen. Het lichaam zelf bestaat ook uit (samengebundelde) energie. Wanneer je goed in balans bent kan de energie goed door al je auralagen stromen. Wanneer je niet goed in je vel zit, je hebt verschillende klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, onbegrepen ziektebeelden (niemand weet wat je nu eigenlijk mankeert) is de kans groot dat er blokkades in je energiesysteem zitten.

Wanneer je iets hebt meegemaakt, dit kan zelfs al als klein kind zijn, en dit is niet goed verwerkt, gaat op een plek in je aura de energie langzamer trillen en ontstaat er een blokkade. Dit is niet anders dan samengeklonterde energie waardoor je energiesysteem niet goed meer door kan stromen. Als dit maar lang genoeg duurt, kunnen er lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten ontstaan.

Door op energieniveau aan het lichaam of in de aura te werken, d.m.v. toegepaste kinesiologie (het spiertesten) in combinatie met Shambhala-reiki, meester energieën en diverse remedies, kan de energie weer gaan stromen zodat de blokkades op kunnen lossen. Hierdoor krijgt het zelfgenezend vermogen van de mens de kans zichzelf weer in balans te brengen.

De behandeling

We starten de 1e keer met een intakegesprek en aansluitend gaan we met de behandeling beginnen. De behandeling start iedere keer met het testen van de aarding op verschillende niveaus. Het is belangrijk dat de klant en de behandelaar 100% geaard zijn, anders bestaat de kans dat de behandeling niet goed aanslaat. Na de voortesten te hebben gedaan, gaan we echt aan de slag. 

Via de kinesiologie (het spiertesten) gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht en lossen hem op. Tijdens deze behandelingen maak ik gebruik van verschillende programma's met bijbehorende testbuisjes met een hoge trilling uit de 5e dimensie. Door deze programma's krijgen we inzicht in de oorzaak van de klacht en kunnen we haar oplossen. 

Een behandeling duurt ongeveer 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht. 


Een healer is iemand waar je je veilig genoeg voelt om jezelf te genezen