De cirkel is rond

 


Energiewerk

Tijdens mijn behandelingen maak ik naast de toegepaste kinesiologie ook gebruik van diverse methodes energiewerk.

Shambhala Multi Dimensional Healing (MDH)

Shambhala is een verlenging van de Reiki-energieën en voegt hier iets aan toe. De wereld veranderd, de "energietrilling" wordt hoger en de Shambhala-energieën zijn beter afgestemd op deze trilling verhoging. Shambhala is net als Reiki een vorm van handoplegging, dit kan zijn direct op het lichaam of in de aura. Het verschil met Reiki is dat Shambhala meer intuïtief gebruikt wordt. De behandeltijd is korter omdat de Shambhala energie een hogere energietrilling heeft, zodat de energieblokkades sneller los "getrild" worden. Shambhala is niets anders dan licht- en liefdesenergie die naar die gebieden in je lichaam of in je aura wordt gestuurd om je dichter bij jezelf te laten komen.

Naast het inzetten van de Shambhala energie tijdens de behandelingen kan ik je ook inwijden in deze mooie liefdevolle energie, zodat je jezelf kunt behandelen en oude overtuigingen los kunt laten.


Meesterenergieën 

Meesterenergieën zijn energieën met een hoog "trillingsniveau" van opgestegen meesters, die ons willen helpen onszelf te helen d.m.v. het sturen van deze mooie energie. Iedere lichtmeester heeft zijn eigen unieke trilling. Per lichtmeester is de frequentie anders en heelt zo op een andere manier. Door het uittesten m.b.v. testbuisjes welke meesterenergie je nodig hebt, kun je gericht die energie sturen naar het gebied in je lichaam of aura dat heling nodig heeft.