De cirkel is rond

 


Welkom bij praktijk De cirkel is rond

Praktijk De cirkel is rond brengt je weer in balans op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Dit gebeurt door middel van toegepaste kinesiologie en Shambhala/Reiki.

In deze tijd waarin van alles gebeurt kun je behoorlijk uit balans raken. Het lijkt wel of je zelf ook heen en weer geslingerd wordt in deze rumoerige energieën.  De aarde is haar "energietrilling" aan het verhogen en dat heeft zijn weerslag op al wat leeft. Heb je het gevoel dat je geen grip meer hebt op wat er om je heen, en in jezelf, gebeurt? Dit heeft met de energieverhoging te maken. Er moet eerst veel los gemaakt en opgeruimd worden, voordat alles weer stabiel kan worden. Ook de gevoelige mens van nu heeft hier last van, en dat kan zich vertalen in het "niet lekker in je vel zitten" bijvoorbeeld. Oude stukken willen opgelost worden voordat je weer verder kunt. Je kunt bijvoorbeeld je doel maar niet bereiken, je loopt steeds tegen hetzelfde aan, er is iets wat je tegen houdt. Ook hier zit een oud stuk wat opgelost wil worden voordat je verder kunt. Als je aan jezelf wilt werken kun je bij mij terecht voor o.a. onderstaande klachten, of je kunt er voor kiezen ingewijd te worden in de Shambhala-Reiki energie, zodat je energietrilling hoger wordt, en je jezelf kunt behandelen. 

Je kunt bij mij terecht voor o.a.:

  • Onbegrepen ziektebeelden, zoals buikpijn, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, e.d.;
  • Het niet in balans zijn op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied;
  • Belemmerende blokkades opheffen m.b.t. een doel;
  • Pijnen en pijntjes;
  • Overgevoeligheden;
  • Zie, hoor of voel je aanwezigheid wat er eigenlijk niet kan zijn en heb je hier last van;
  • Niet lekker in je vel zitten.

   


Bewustwording van wie je eigenlijk bent en wat je wilt in je leven, anders met situaties om kunnen gaan, niet geleefd worden door anderen, zijn volgens mij de sleutels tot herstel. Hier werken we samen aan tijdens de behandelingen d.m.v. het weer laten stromen van de levensenergie.

Aangezien ik op energetisch niveau werk en geen medische achtergrond heb, ben ik geen vervanging voor een arts of specialist maar een aanvulling. Voor een diagnose en/of bij (acute) klachten ga je eerst naar de huisarts.