De cirkel is rond

 


Shambhala Multi Dimensional Healing (MDH)

Shambhala is een verlenging van de Reiki-energieën en voegt hier iets aan toe. De wereld veranderd, de "energietrilling" wordt hoger en de Shambhala-energieën zijn beter afgestemd op deze trilling verhoging. Shambhala is net als Reiki een vorm van handoplegging, dit kan zijn direct op het lichaam of in de aura. Het verschil met Reiki is dat Shambhala meer intuïtief gebruikt wordt. De behandeltijd is korter omdat de Shambhala energie een hogere energietrilling heeft, zodat de energieblokkades sneller los "getrild" worden. Shambhala is niets anders dan licht- en liefdesenergie die naar die gebieden in je lichaam of in je aura wordt gestuurd om je dichter bij jezelf te laten komen. 

In de herfst van 1996 is Shambhala MDH aan de mensheid geschonken door Master Saint Germain via een Master leraar John Armitage. John is doctorandus in de homeopathie, Shambhala/Reiki Master, genezer en leraar. John is ook wel bekend onder zijn spirituele namen Hari Das, Ashtar Melchizedek en soms kortweg als dr. Das,

Hari Das geeft in zijn leven gehoor aan zijn roeping om mensen te genezen. Hij is een van de vijf lichtwezens van het Melchizedek Bewustzijn op aarde. Hij en de andere vier lichtwezens zijn hier om te bewerkstelligen dat de aarde en de mensheid een staat van verlichting bereiken, door middel van onvoorwaardelijke liefde en de wetenschap van de Merkaba door te geven.

We leven in een spannende tijd van verandering van meer materie naar meer lichtenergie. Shambhala is ons gegeven om de verandering van energietrilling met minder moeite te doorstaan. Het doel is om zoveel mogelijk mensen in deze licht- en liefdesenergie te brengen. Door Shambhala te leren maak je het mogelijk dat er meer helende liefdesenergie op de aarde komt.

Door Shambhala te leren wordt je meester over jezelf. Het geeft een energieboost aan je eigen ontwikkeling zodat je je persoonlijke kracht en talenten kunt ontdekken en verder ontwikkelen.

Naast Shambhala te gebruiken voor je eigen ontwikkeling kun je het ook aan anderen geven door middel van handoplegging en in een later stadium ook via gedachtenkracht.

Heb je het gevoel dat Shambhala iets voor je is dan kun je overwegen om je in te laten wijden in deze mooie liefdevolle energie.