De cirkel is rond

 


Shambhala MDH-inwijdingen

Shambhala MDH heeft 4 graden van inwijding. De graden 2 t/m 4 zijn in een dagdeel te behalen. De 1e graad is officieel ook in een dagdeel te behalen. Als je echter nog geen ervaring hebt met b.v. Reiki duurt de 1e graad wat langer, we gaan dan wat dieper in op wat energie nu eigenlijk is en oefenen wat langer door.

De 1e graad

Bij de eerste graad kun je jezelf en andere behandelen op een directe manier door je handen op te leggen. Je legt gewoon je handen op de plek waar je voelt waar dit nodig is, en zelfs al heb je ze niet op de "juiste" plek, de energie zal stromen waar ze het hardste nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en is daardoor in staat zichzelf te behandelen. Je hebt geen speciale gaven of capaciteiten nodig om shambhala te praktiseren. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je hoeft er alleen maar voor open te staan.

De 2e graad

De tweede graad Shambhala staat je toe om op afstand mentale "healing"energie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Je spreekt de symbolen uit, je denkt aan je doel en je laat de Shambhala-energie stromen.

De 3e graad

De derde graad omvat meer symbolen dan de tweede en staat je toe om te beginnen met inwijdingen voor de eerste graad. Je bent natuurlijk niet verplicht om te gaan inwijden. Je bent en wordt Master over je eigen pad.

De 4e graad Mastergraad

De vierde graad is de Mastergraad. Een Shambhala Master ontvangt een totaal van 352 symbolen wanneer hij of zij is ingewijd in deze graad. Voordat je zegt: "zoveel symbolen kan ik nooit onthouden", heb er maar vertrouwen in, dat al deze symbolen worden geïmplementeerd in je energieveld en dat ze hun werk doen als je ze nodig hebt voor welk doel dan ook, als je bezig bent met Shambhala.

Bij deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. Met deze graad kun je ook anderen inwijden in alle vier de graden van Shambhala. Al zou het niet je intentie zijn om shambhala aan anderen te leren en inwijdingen te geven, verbaas jezelf er niet over als je wel die aandrang hebt om Shambhala te delen en aan anderen te geven als je eenmaal de 3e en/of 4e graad hebt bereikt.

 Kosten:

Elke graad duurt officieel een dagdeel, maar de ervaring leert dat er meer tijd nodig is voor de 1e graad, omdat we dan wat dieper op de materie ingaan en je meer tijd krijgt om te oefenen met de Shambhala energie.

De 1e graad en de Mastergraad kosten € 100,00

De 2e en de 3e graad kosten € 80,00

Deze bedragen zijn inclusief materiaal, certificaat en begeleiding. Bij de 1e graad is de lunch inbegrepen.

Voel je de behoefte om je te laten inwijden in deze liefdevolle energie neem dan contact met me op via het contactformulier of bel, of mail me even.